1-slaapkamer appartement met ruim terras in het hart van Merchtem!

Markt 7, 1785 Merchtem

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2020
 • Referentie:
  KRNB-2104CC
 • Prijs:
  € 259.000

BEL KAREN OC VASTGOED - 0494 61 60 93 - Welkom in het kloppende hart van Merchtem, waar luxe en comfort samensmelten in dit betoverende 1-slaapkamerappartement met een weids terras dat uitnodigt tot ontspanning en vermaak.

Betreed dit prachtige verblijf en laat je verrassen door de ruimte die zich voor je uitstrekt. Met een royaal vloeroppervlak van 91m2 biedt dit appartement een oase van rust en privacy. De strakke, moderne afwerking zorgt voor een stijlvolle ambiance, terwijl grote ramen de ruimte overspoelen met natuurlijk licht.
Stap de volledig uitgeruste keuken binnen, een culinair paradijs waar kookkunsten tot leven komen. Dankzij de geïnstalleerde keukenapparatuur wordt koken een waar genot, terwijl de warmtepomp en warmteregulatie zorgen voor een aangename atmosfeer het hele jaar door.
Ontspan en geniet van de frisse lucht op het zuidgerichte terras van 14m2, een zonnige enclave waar je kunt genieten van je ochtendkoffie of een glas wijn bij zonsondergang. Met een waterafdrijvend ontwerp blijft het terras altijd in topconditie, klaar om jouw buitenleven te verrijken.
Dit appartement is niet alleen een toevluchtsoord, maar ook een moderne leefruimte die voldoet aan al je behoeften. Met ventilatiesystemen die voor een gezonde luchtkwaliteit zorgen en een lift voor extra gemak, is elk detail doordacht om jouw comfort te garanderen.

De kers op de taart? De locatie! Gelegen in het bruisende hart van Merchtem, omringd door winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen, biedt dit appartement het beste van stadsleven binnen handbereik. En met een fietsenberging en ondergrondse parkeergarage inclusief vuilnisberging, is het gemakkelijk om jouw stedelijke avontuur te beginnen.

Stap binnen en laat je betoveren door dit unieke aanbod - jouw droomleven wacht in Merchtem!

Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be. 
De vermelde prijs is een richtprijs exclusief verkooplasten. 
Vergunning Uitgereikt; Woongebied; Geen gerechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventaiseerd erfgoed. EPC: LABEL A, E32; 55 Kwh/m2 NR.: 23052G-OMV_2018090341/EP12164/A001/D01/SD002

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93