Te renoveren open bebouwing met prachtig verzicht gelegen te Merelbeke!

Gaversesteenweg 362, 9820 Merelbeke

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  KR-1940CC
 • Prijs:
  € 560.000

Ontdek deze woning gelegen te Merelbeke, de perfecte combinatie van ruimte, karakter en een adembenemend uitzicht in deze prachtige woning gelegen op +- 1.250 m² grond met een zuidgerichte tuin die uitkijkt over de weelderige Merelbeekse Scheldemeersen. 

Deze unieke woning biedt een overvloed aan mogelijkheden met zijn ruime bewoonbare oppervlakte van 163 m² (opgemeten volgens EPC) en een grote kelderverdieping die nog meer potentieel biedt. Hoewel de woning wat renovatie nodig heeft, straalt het karakter en de charme ervan door elke kamer.

Stel je voor hoe je elke ochtend begroet wordt door het zachte zonlicht dat door de ramen naar binnen stroomt en het uitgestrekte uitzicht op de natuurlijke pracht van de Merelbeekse meersen. De zuidgerichte tuin biedt een oase van rust waar je kunt ontspannen en genieten van de warme Belgische zon.

Of je nu droomt van een gezinswoning met veel leefruimte of een project voor renovatie en herontwerp, deze woning is een canvas waarop je jouw visie kunt laten tot leven komen. Maak van deze woning jouw thuis en geniet elke dag van de sereniteit en schoonheid die het biedt.

Neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke kans niet te missen en je eigen stempel te drukken op deze buitengewone woning in een idyllische omgeving.

Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494616093 of Karen@ocvastgoed.be.
Vergunning Uitgereikt; Woongebied; Geen gerechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed. EPC 535 kWh/m2-jaar.

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93