Winkelpand op TOP locatie in Lochristi

Dorp-West 119, 9080 Lochristi

 • Type:
  Handelspand
 • Bouwjaar:
  1984
 • Referentie:
  LH-005C
 • Prijs:
  € 950.000

THE GOLDEN MILE OF LOCHRISTI!

Een perfect onderhouden en instapklaar pand met winkel- en woning-gedeelte met een totaal bewoonbare oppervlakte van 520m² (volgens EPC residentieel).
De lichtrijke winkelruimte bedraagt 255m² (volgens EPC niet-residentieel) met tal van mogelijkheden (winkelruimte/ fitness centrum/ drive-in restaurant, etc.) en bevindt zich aan het drukke kruispunt van Dorp-West (verlengde van de Antwerpse Steenweg) met grote raampartijen, ideaal voor zichtbaarheid! Je kan er ook volledig rond rijden.
Momenteel is het gelijkvloers opgedeeld in een kantoor, 2 ruime winkeldelen en 2 grote aparte bureaus. De meeste muren kunnen verwijderd worden om er zodoende één geheel van te maken. Veel privé parkeerplaatsen!

In de kelder hebben we twee droge bergplaatsen (met een totaal van 78m²) met volwaardige plafondhoogtes en een voorraadruimte van 10m² met volwaardige plafondhoogtes (2,25m hoog).

Op de eerste verdieping hebben we het woongedeelte (met een afzonderlijk adres). Er is een perfect uitgeruste keuken, grote leefruimte, een salon en 2 ruime slaapkamers, elk met hun eigen badkamer. De leefruimte heeft zowel ramen die oost-, zuid- als westgericht zijn waardoor er zon is van 's morgens tot 's avonds. De raampartijen (raamdeuren) die zuidgericht zijn, geven uit op een groot terras (, voorzien van de nieuwste zon-en wind-beschermende technieken, wat het aangenaam maakt in zomer en winterdagen. Er is ook nog een zolderverdieping dat wel geïsoleerd doch nog niet ingericht is. 

De 4 niveaus zijn ook bereikbaar met een privé-lift dat groot genoeg is voor een rolstoel.

Contacteer Laurence Haverbeke op 0497/54.56.09 of per mail op laurence@kmovastgoed.be.

 
Cv op aardgas - gekeurd
EPC (niet-residentiële eenheid): Label B, EPC (residentiële eenheid): 187 kWh/(m² jaar), Label B
Watertoets: Perceelscore B, Gebouwscore onbekend
KI 2890
Stedenbouwkundige inlichtingen: geen voorkooprecht, woongebied met landelijk karakter, vergunningen, geen verkavelingsvergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. 
 

 • Algemeen
 • Interieur
Olivier Coppoy
M: olivier@ocvastgoed.be
T: +32 475 33 02 46