Woning met bijgebouw en bos te koop!

Meuleken 17, 9960 Assenede

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  2008
 • Referentie:
  GS2406010
 • Prijs:
  € 545.000

Gelegen in het pittoreske Assenede, ligt deze prachtige woning met bijgebouw, gelegen op een ruim perceel met een uitgestrekte tuin en zelfs een eigen stuk bos. Dit is de ideale plek om te genieten van de rust en de natuur.

Indeling Hoofdgebouw:

Bij binnenkomst betreedt u de woning via de inkomhal met gastentoilet. De sfeervolle leefruimte beschikt over twee zithoeken, gescheiden door een moderne kachel die centraal in de ruimte staat. Aangrenzend vindt u een open keuken met eetplaats, waar de grote raampartijen en zuidoriëntatie zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Naast de keuken bevindt zich een praktische berging waarin ook alle technische installaties zijn ondergebracht.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft een extra bijruimte die momenteel wordt gebruikt als een knus bureautje. De badkamer is uitgerust met zowel een douche als een bad. Daarnaast is er een apart toilet, zodat de badkamer en het toilet onafhankelijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Ten slotte is er nog een open ruimte die flexibel gebruikt kan worden als bureau, hobbyruimte of zithoek.

Indeling Bijgebouw:

Het bijgebouw is een grote open ruimte met een moderne uitstraling en biedt een prachtig uitzicht op de achterliggende tuin en het terras. Daarnaast is er een aparte kamer, met alle aansluitingen voor het plaatsen van een badkamer, evenals een mezzanine die extra ruimte biedt.
In het bijgebouw vindt u tevens een ruime garage met elektrische poorten aan beide zijden en een zolderruimte.

Deze zeldzame combinatie van 2 bruikbare gebouwen, biedt de perfecte kans voor het huisvesten van een kleine onderneming, om samen te wonen met familie of zelfs het geven van memorabele tuinfeestjes. Voor ieder wat wils! 

Troeven:
 


 • Ruim perceel met grote tuin en stuk bos 

 • Bijgebouw met tal van mogelijkheden 

 • Open keuken met eetplaats en veel natuurlijk licht

 • Een proef-EPC verslag werd opgemaakt waarbij het hoofdgebouw een A-score haalt. Het huidige, lagere EPC kan grotendeels verhoogd worden door het vervangen van de accumulerende kachel in het bijgebouw. Voor meer info of een bezoek, contacteer Gilles: 0497 72 68 34 of gilles@ocvastgoed.be

Technische gegevens:
Centrale verwarming op aardgas en dubbele beglazing. 

EPC: 215 kWh/m² (C-label) - Bruikbare Vloeroppervlakte: 263 m2 (volgens het EPC-attest) 

Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, woongebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Geen overstromingsgevoelig gebied. P-score = A, G-score = A
Dit pand is niet onderhevig aan de renovatieverplichting.

 • Algemeen
 • Interieur
Gilles Seghers
M: gilles@ocvastgoed.be
T: +32 497 72 68 34