Prachtige woning gelegen op 1306 m2 te Sleidinge.

Linde 66, 9940 Sleidinge

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  2002
 • Referentie:
  OC015
 • Prijs:
  € 595.000

Deze prachtige woning die een perfecte balans biedt tussen ruimte, comfort en stijl is gelegen op een perceel van 1306 vierkante meter, deze eigendom biedt een oase van rust en privacy, terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen en het invalswegen ligt.
Binnen betovert deze woning met zijn royale bewoonbare oppervlakte van  248 m2 per vierkante meter, zoals gemeten volgens het Energieprestatiecertificaat (EPC) en score van 82 KW uur per m2 label A. Dit resulteert in een energiezuinige omgeving die zowel comfortabel als kostenefficiënt is. De woning beschikt over 30 zonnepanelen. 
Met vijf ruime slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin, op het gelijkvloers is er een thuiskantoorruimte of polyvalente ruimte voorzien. De grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen, waardoor elke kamer een warme en uitnodigende sfeer krijgt. De leefruimtes zijn ontworpen met het oog op modern comfort en functionaliteit. De keuken, voorzien van hoogwaardige toestellen en luxe afwerkingen, nodigt uit tot culinaire avonturen. De aangrenzende eetruimte en woonkamer vormen het hart van het huis, ideaal voor gezellige bijeenkomsten en ontspanning. Buiten kunt u genieten van de weelderige tuin, perfect voor zonnige barbecues, ontspannen middagen. Met voldoende ruimte voor buitenactiviteiten biedt deze woning een ideale omgeving voor gezinnen en liefhebbers van buitenleven. Kortom, deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en luxe levensstijl. Mis deze kans niet om uw droomhuis te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme en schoonheid van deze prachtige woning op 0475330246. P-score A G-score A. Geen overstromingsgevoelig gebied. Stedenbouwkundige inlichtingen verkregen op 29 maart 2024 Geen omgevingsvergunning, wel verkavelingsvergunning, agrarisch gebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen erfgoed, geen asbest.

 • Algemeen
 • Interieur
Olivier Coppoy
M: olivier@ocvastgoed.be
T: +32 475 33 02 46