Prachtige nieuwbouwwoning te koop op goede locatie te Wetteren!

gijzenzelestraat 11, 9230 Wetteren

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  2023
 • Referentie:
  KRC
 • Prijs:
  € 376.000

KAREN OC VASTGOED - 0464 61 60 93 - PROJECT VOLLEDIG UITVERKOCHT OP 1 WONING NA - Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning in het project genaamd Svendsen, gelegen op een ideale locatie in Wetteren, met gemakkelijke toegang tot alle belangrijke invalswegen.
Onder het gunstige 6% btw-regime biedt deze woning een unieke kans om te investeren in jouw droomhuis. Met een royale oppervlakte van 143m², een zuid oost gerichte tuin van 70 m² en een aangelegd terras van 13 m², geniet je hier van een perfecte combinatie van binnen- en buitenruimte.

Dit project biedt niet alleen een uitstekende locatie, maar ook duurzame en energiezuinige voorzieningen. De woning is volledig BEN-neutraal en beschikt over een warmtepomp en zonnepanelen, evenals een voorziening voor regenwater. Bovendien is er 3 dubbele beglazing aanwezig en werden er een ventilatiesystemen met warmterecuperatie geïnstalleerd, waardoor je kunt genieten van een comfortabel en milieuvriendelijk leefklimaat, met optimale luchtkwaliteit en energiebesparing.

Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt, is dat de vermelde prijs all-inclusive is. Dit betekent dat je een totaalprijs betaalt inclusief alle afwerkingen, waardoor de woning instapklaar is zodra je de sleutel ontvangt!
Mis deze kans niet om een uniek stukje vastgoed te verwerven en jouw toekomst vorm te geven in deze prachtige nieuwbouwwoning.

DE INDELING: waar we jou de kans bieden om de basisstructuur van deze prachtige woning te respecteren, terwijl je toch de vrijheid hebt om jouw eigen persoonlijke touch toe te voegen. Deze woning is een blanco canvas binnenin, klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Met een solide basisstructuur biedt deze woning een stabiele fundering voor jouw toekomstige plannen. Of je nu droomt van een extra badkamer voor meer comfort en functionaliteit, of een ruime dressing voor al jouw kleding en accessoires, de mogelijkheden liggen voor je open waardoor je volledige controle hebt over de uiteindelijke uitstraling en indeling van jouw nieuwe thuis. Of je nu kiest voor moderne luxe of een tijdloze elegantie, de keuze is helemaal aan jou!

Als kers op de taart is er ook een ondergrondse parking aanwezig, waar je de mogelijkheid hebt om een ondergrondse staanplaats aan te kopen. Daarnaast zijn er tevens bergingen beschikbaar die te koop aangeboden worden, waardoor je extra opslagruimte hebt voor al jouw spullen.

PLANNEN? Vraag ernaar bij uw makelaar!

Vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be. Jouw droomhuis wacht op jou!

Vergunning Uitgereikt; Woonuitbreidingsgebied; Geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed. EPB in opmaak. 

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93