Te renoveren woning met tuin

Veldwijkstraat 38, 9050 Gentbrugge

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  PH 308
 • Prijs:
  € 249.000

De te renoveren woning is gelegen in een rustige straat, een zeer goede ligging en vlotte bereikbaarheid (R4 en autostrades vlakbij).
Ontdek deze kans om een renovatieproject aan te gaan in een rustige omgeving, nabij het centrum van Gent en aan het Groenevalleipark.
(4 slaapkamers mogelijk)
Er is ook een achterliggende tuin met tuinhuis. 

Voordelen verbonden:
- Een ingrijpende energetische renovatie wordt op diverse manieren ondersteund met een financieel voordeel.
- Diverse premies die vallen onder Mijn Verbouw Premie voor isolatie, beglazing, warmtepomp, warmtepompboiler, zonneboiler (werken uitgevoerd door een aannemer).
- EPC-labelpremie via Fluvius van 5000 euro voor renovatie van een woning met label E/F naar label A (of een ingrijpende energetische renovatie).
- Vijf jaar vrijstelling onroerende voorheffing bij behalen van een ingrijpende energetische renovatie die voldoet aan de EPB-eisen (o.a. E60).
- Korting op registratierechten (Aanvullend verlaagd tarief voor de aankoop van de enige eigen woning met verbintenis tot ingrijpende energetische renovatie binnen de 6 jaar): 1% i.p.v. 3%.
- Mijn VerbouwLening tot 60.000 euro via het Energiehuis voor investeringen die vallen onder Mijn VerbouwPremie (laagste en middelste inkomensgroep, eigenaar-bewoner).
- Renovatiekrediet met rentesubsidie tot 60.000 euro, samen met het afsluiten van het hypothecair krediet voor de aankoop van uw woning. De rentesubsidie bedraagt 3,5% ten opzichte van de marktrentevoet voor woningen met label E/F die gerenoveerd worden naar label A. Dit is niet cumuleerbaar met Mijn VerbouwLening.

EPC 762 kWh/(m2jaar)
KI 307
Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen, gebouwscore D, perceelscore D
Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebieden, geen vergunningen, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.

Voor meer info of een bezoek bel 0475757251 of mail philip@ocvastgoed.be

 

 • Algemeen
 • Interieur
Philip Heirbaut
M: philip@ocvastgoed.be
T: +32 475 75 72 51