Knus, instapklaar appartement met terras, parking en berging

Brakelstraat 68, 9620 Zottegem

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  1991
 • Referentie:
  NL137 - app. 1CC
 • Prijs:
  € 179.500

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels 0497/74.52.15. U kan alle attesten voor verkoop downloaden op de website www.ocvastgoed.be.
Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie bestaande uit twee entiteiten. Het is gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen, nabij de alom gekende Berendries én centraal tussen Brakel en Zottegem.  
Het gebouw werd opgetrokken begin de jaren '90 met degelijke materialen en heeft overal betonnen gewelven. Bij het appartement hoort een privatieve berging op het gelijkvloers en een parkeerplaats in de gemeenschappelijke garage.
Indeling: inkom, woonkamer met plaats voor salon en eetplaats, recent vernieuwde open keuken (voorzien van inbouwtoestellen), twee slaapkamers, recent vernieuwde badkamer en een apart toilet. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een zuidgericht terras met een wijds groen zicht.
Geen syndicus. Geen renovatieverplichting. Conforme elektriciteit.
INTERESSANT STARTERSAPPARTEMENT VOOR EIGEN BEWONING OF ALS INVESTERING!!
EPC: 386 kWh/(m² jaar), energielabel D. Woongebied, vergunning, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: B, G-score: B, geen risicozone voor overstromingen. Asbestveilig.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Olivier Coppoy
M: olivier@ocvastgoed.be
T: +32 475 33 02 46