KNAPPE DUPLEX LOFT MET HISTORISCH KARAKTER

Vermorgenstraat 28, 9100 Sint-Niklaas

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  2016
 • Referentie:
  Vermorgenstraat 28F bus1C
 • Prijs:
  € 399.000

OPEN HOUSE OP WOENSDAG 14 FEBRUARI EN ZONDAG 18 FEBRUARI 2024. Voor meer informatie en een persoonlijk bezoek tijdens deze open house kan u zich wenden tot Taghnee Apers via taghnee@lieberman.be of +32 475 42 89 58. Midden alle gezelligheid en op wandelafstand van de Grote Markt en het Centraal Station kan je deze prachtige en unieke loft met historisch karakter terug vinden.
De energiezuinige loft baadt in een oase van licht, mede door de vide en lichtstraat die doorheen de woning leunt.  Vanuit de open keuken en eetkamer is er dan ook een mooi open zicht voorzien door middel van een groot raam. Achter de open keuken met kookeiland is een bergruimte voorzien. Richting de eerste verdieping is er een gangpartij met ingebouwde kasten een gastentoilet en nog een aparte bergruimte. 
De eerste verdieping vertoont zeer mooi de authentieke en historische inslag in het gebouw, de gewelven werden in een mooie witte kleur overtrokken en geven een ruimtelijk en authentiek karakter aan de woning. Hier vinden we twee ruim ingerichte slaapkamers met mogelijkheid tot het inrichten van een derde (op heden ingericht als bureauruimte), waaronder 1 master met ensuite dressing. Tegenover de master bedroom treffen we de badkamer met ligbad en inloopdouche. Achteraan deze verdieping werd de tweede slaapkamer ingericht als home cinema, hiernaast zit een ingericht bureau met uitzicht over de vide en het grote raam. 
Deze loft is een echte vibechaser, een inspirationele woning met ruimte, licht en comfort, overal vlakbij doch rustig verscholen. Koffie drinken kan in Bar Marcel, Mos & Mok, heerlijk lunchen bij Soep & Zoet, Fine dining kan bij Le Cirque, Nova, Kokovin,.... ga zo maar door. Bieden op deze woning kan vanaf 399 000 EUR. 
Bovendien is er een mogelijkheid tot het aankopen van een bijhorende ondergrondse autostaanplaats, dit t.w.v. 35 000 EUR. De fietsenberging, het publiek terras en private binnentuin zijn één van de vele bijkomende plussen voor deze unieke loft. 
EPC: 120kWh/m²
Elektrische keuring: conform
Wees er snel bij! Contacteer Taghnee voor meer informatie en een persoonlijk bezoek via +32 475 42 89 58 of taghnee@lieberman.be.

 

 • Algemeen
 • Interieur
Taghnee Apers
M: taghnee@lieberman.be
T: +32 475 42 89 58