Splinternieuwe gezinswoning met 2 slaapkamers én zuid-oost gerichte tuin te Sint-Lievens-Houtem!

Maalbroekstraat 5, 9520 Sint-Lievens-Houtem

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  2023
 • Referentie:
  KR-1910C
 • Prijs:
  € 336.000

Deze splinternieuwe, knusse nieuwbouwwoning is gelegen op een zeer rustige locatie te Sint-Lievens-Houtem, een landelijke gemeente gelegen in de Denderstreek en net buiten de Vlaamse Ruit. Deze prachtige, uiterst energiezuinige woning geniet van een tuin welke zon optimaal gericht is én geniet van een landelijk verzicht om zich heen. Een niet te missen kans voor starters dus!
De woning isoleert zich door zijn locatie, namelijk is er absoluut geen passage van wagens voorzien daar deze gelegen is in een doodlopende straat en zo dus de rust als het ware met zich meebrengt. De woning streeft naar een energiescore om en bij de 20 KWh/m2 én minder! Ze is uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, regenwaterrecuperatie voor het gebruik van wc's, buitenkranen en eventueel wasmachine, ... Kortom alles wat een nieuwbouwwoning dd 2023 te bieden heeft!

De indeling van de woning is als volgt (en kan nog gewijzigd worden op vraag van de klant):

Gelijkvloers: Inkomhal met vestiaire, afzonderlijk toilet met lavabo, woon-, leef en eetkamer met open keuken (volledig geïnstalleerd én van goed kwaliteit), berging/wasplaats met voorzieningen voor wasmachine en droogkast, etc... 
1ste verdieping: Ruime traphal, badkamer met lavabo(s), inloopdouche, bad én toilet, de masterbedroom met dressingruimte en de 2de ruime slaapkamer. 

Overig is er een parkeerplaats voor 1 gezinswagen voorzien met waterdoorlaatbare verharding, een terras van 7m2 en een zuid-oost gerichte tuin van 91m2. Het totale perceel bedraagt 151 m2 grondoppervlakte. 

Bij het bereiken van een akkoord wordt deze woning gebouwd en uiterlijk 9 maanden nadien vindt de oplevering plaats.

Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw verkoopinformatie aan! Bel Karen OC Vastgoed op 0494 61 60 93 of mail Karen@ocvastgoed.be. 

Vergund; Woongebied; Geen gerechtelijke dagvaarding; Geen voorkooprecht; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed. 

P-Score = A en G-Score = A

 

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93