Uniek renovatieproject op uitstekende locatie nabij K in Kortrijk!

Pluimstraat 82, 8500 Kortrijk

  • Type:
    Woning
  • Bouwjaar:
    1875
  • Referentie:
    KR-1933
  • Prijs:
    € 160.000

PER BOD - Stap binnen in de wereld van mogelijkheden met dit unieke renovatieproject op een voortreffelijke locatie, slechts een steenworp verwijderd van het bruisende hart van Kortrijk en het geliefde shoppingcentrum, K in Kortrijk!

Deze charmante rijwoning, wachtend om nieuw leven ingeblazen te worden, bevindt zich op een perceel van 115m² (zoals aangegeven in het EPC). De indeling van het huis is veelbelovend: bij het binnenkomen word je verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar de gezellige woonkamer, waar de gaskachel voor warmte en sfeer zorgt. De keuken, als het kloppende hart van het huis, staat klaar om getransformeerd te worden tot een culinaire oase. Een wasplaats voegt gemak toe aan het dagelijks leven, terwijl de badkamer, uitgerust met een ligbad en douche, een plek van ontspanning wordt na een drukke dag, deze werd reeds gerenoveerd met nieuwe CV op gas. Met twee slaapkamers en een zolderkamer biedt dit huis voldoende ruimte voor gezinsleven of creatieve ontplooiing of net ideaal voor jonge starters... En alsof dat nog niet genoeg is, wacht buiten een gezellig zuidgericht tuintje om te worden omgetoverd tot een groen toevluchtsoord. Er werden reeds nieuwe ramen en deuren in pvc geplaatst op het GV. de eerste verdieping en de zolderkamer wachten nog op wat liefde. kortom, grijp deze kans om een uniek stukje Kortrijk te bezitten en maak van dit renovatieavontuur jouw eigen meesterwerk! Laat u niet misleiden door de ruwheid van dit pand. De renovatiewerken werden reeds gestart maar werden onderbroken door omstandigheden. 
Parkeren? Geen probleem! De pluimstraat biedt tal van mogelijkheden en men kan nabij boxen huren indien gewenst.

Vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be. 

Vergunning Uitgereikt; Woongebied; Geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed. EPC certificaat: 355 KWh/m2, nr.: 20231127-0003050302-RES-E
 

  • Algemeen
  • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93