Charmante, vrijstaande gezinswoning met mooie tuin

Ardoystraat 27, 9220 Hamme (9220)

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1981
 • Referentie:
  AP126
 • Prijs:
  € 410.000

Dit vrijstaande huis is omringd door prachtige natuur en mooie vergezichten. Deze gezinswoning is gelegen op een rustige en kindvriendelijke toplocatie in Hamme, maar als je wil sta je in no time midden in het centrum van Hamme met haar grote en gevarieerde winkelaanbod, scholen, bruisende uitgaansleven, gezellige terrassen en uitstekende restaurants. Ideaal, toch?

Indeling:
inkomhal, lichtrijke woon- en eetruimte gezellig rondom de kachel, ruime keuken, berging/bureau, toilet, ruime garage met trap naar de zolder, autostaanplaats, terras, tuin rondom de woning, 3 slaapkamers, badkamer met lavabo, ligbad en toilet

Als kers op de taart is er de heel grote zolder eventueel om te vormen tot extra slaapkamers, hobbyruimte, bureau… Mogelijkheden genoeg om van deze vrijstaande woning uw droomhuis te maken!

Deze woning is ideaal om voor u die een hart heeft voor de rust en de prachtige natuur, om met uw gezin jullie eigen verhaal te schrijven!

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Alexander van OC Vastgoed: 0476 62 30 37 of alexander@ocvastgoed.be

CV: accumulerende kachels
EPC: 483 kWh/m² (E-label) – Oppervlakte perceel: 944 m2 – Bewoonbare oppervlakte: 229 m2 (excl. de zolder van 130 m2) volgens het EPC-attest
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, agrarisch gebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Geen overstromingsgevoelig gebied.
Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Alexander Pieters
M: alexander@ocvastgoed.be
T: +32 476 62 30 37