Luxueuze nieuwbouw BEN-woning te Vlekkem

Windmolenstraat 17A, 9420 Erpe-Mere

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  2023
 • Referentie:
  NL146CC
 • Prijs:
  € 449.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan de reeds beschikbare documenten bij verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze spiksplinternieuwe, tot in de puntjes afgewerkte nieuwbouw BEN-WONING is gelegen te Vlekkem. Een immer rustige, doch strategisch gelegen deelgemeente van Erpe-Mere.
De woning werd afgewerkt met uitsluitend kwalitatieve-luxematerialen en VOLDOET AAN ALLE HUIDIGE ENERGIENORMEN.
Zo is er een warmtepomp (NIBE) met geïntegreerde passieve koeling, 9 zonnepanelen (vermogen 420 Wp), ventilatiesysteem C+, alu ramen met HR-glas, volledig geïsoleerd,… Hierdoor valt de woning onder de noemer “BEN” (Bijna Energie Neutraal), wat betekent dat de eigenaar de EERSTE 5 JAAR GEEN KADASTRAAL INKOMEN dient te betalen.
Indeling: inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer in massieve parket en hyper-geïnstalleerde open keuken (AEG toestellen) met composiet werkblad, aansluitend een ruime berging. De verdieping beschikt over een master bedroom met mogelijk dressinghoekje, twee tweepersoonsslaapkamers, een ruime badkamer (gebruik Mortex en meubel zwart gebeitste eik), apart toilet en een technische ruimte/berging.
Binnen is het volledig tot rust komen… Genieten van de grote raampartijen met veel lichtinval en met zicht op de zuidoost georiënteerde tuin.
Oprit voor en/of naast de woning voor verschillende wagens. Voorziening voor laadpaal aanwezig. Mogelijkheid tot plaatsen van een carport.
Wees snel, kom een kijkje nemen en ontdek alle extra troeven van deze WONING VAN DE TOEKOMST!!
De verkoop is onderheven aan 12% registratierechten op de grondwaarde van € 140.000 én 21% BTW op de constructiewaarde van € 309.000.
EPB nog te bepalen (E-peil < 20). Woongebied met landelijk karakter, vergunning, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: A, G-score: A, geen overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15