Welkom in de nieuwe dimensie van wonen: Residentie "Svendsen" in Wetteren! WONING 3

gijzenzelestraat 9.W3, 9230 Wetteren

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  2023
 • Referentie:
  kr-1931C
 • Prijs:
  € 373.016

Welkom in de nieuwe dimensie van wonen: Residentie "Svendsen" in Wetteren!

MOGELIJKHEID OM AAN TE KOPEN AAN 6 PROCENT BTW

Lastenboek op aanvraag. Indelingen kunnen op bestek gewijzigd worden naar keuze en indien haalbaar.

Deze prachtige gesloten nieuwbouwwoning, gelegen in het ambitieuze nieuwbouwproject "Svendsen", biedt een unieke kans om te leven met uitstraling op een uitstekende locatie. Strategisch gelegen nabij invalswegen en slechts 500 meter van de E40 autostrade, brengt deze residentie het beste van bereikbaarheid samen. Het bruisende centrum van Wetteren met al zijn gemakken, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden, ligt binnen handbereik.

"Svensden" staat volledig klaar in de ruwbouw, is water en wind dicht, én wacht op zijn kandidaat-koper om verder naar eigen keuze en afwerkingsopties van de koper afgewerkt te worden door de bouwheer. 

Binnen de woning betovert de inkomhal met vestiaire en toilet, terwijl de ruime en lichte leefruimte met open keuken en royaal terras (13m²) uitnodigen tot ontspanning en genieten. Een berging/wasplaats, 3 royale slaapkamers met aansluitende badkamers en een tuin (70m²) met zowel NW als ZO oriëntatie maken deze woning tot een droomplek.

Jouw persoonlijke toets wordt toegevoegd aan de afwerking, die vrij te kiezen is en inbegrepen in de totale prijs (excl. BTW en registratiekosten). Bespreek met de bouwpromotor jouw afwerkingsopties. Deze woning wordt verkocht onder het wettelijk btw-stelsel (21% btw) en het grondaandeel onder registratierechten (10%).

Op het terrein zijn 15 ondergrondse parkeerplaatsen, 10 bergingen en fietsenstallingen voorzien, waarvan je de mogelijkheid hebt om een autostaanplaats en berging aan te kopen.

Vanaf 298.797,00 EURO kun je de woning in casco aankopen, en de volledig afgewerkte versie is deze beschikbaar voor 373.016,00 EUR.  VRAAG GERUST NAAR HET LASTENBOEK!

Neem voor meer informatie of een bezoek contact op met Karen OC Vastgoed via 0494 61 60 93 en ontdek jouw toekomstige thuis vandaag nog!

TER INFO: EENS AANGEKOCHT KAN DE AFWERKING BEGINNEN EN UITERLIJK 6 MAANDEN NA AANKOOP KAN U DE WONING REEDS BETREKKEN.

EXTRA PLANNEN, DE PRIJSLIJST EN FOTOS van de huidige binnenzijde te verkrijgen op aanvraag.

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93