Ruime villa op prachtig stuk grond

Omgangstraat 129, 2880 Bornem

 • Type:
  Villa
 • Bouwjaar:
  1996
 • Referentie:
  OMGANGSTRAAT 129 BORNEMC
 • Prijs:
  € 849.999

In Mariekerke, Bornem kan U deze ruime villa met knap aangelegde tuin terug vinden. De villa werd eind jaren negentig opgezet, doorheen de jaren werden er heel wat veranderingen aangebracht om ze up to date te houden volgens huidige normen. Op de gelijkvloerse verdieping hebben we een lichtrijke leefruimte en keuken, beiden met zicht op de ruim aangelegde tuin. Tevens op deze gelijkvloerse verdieping hebben we een apart bureau, een garage en een was-en bergruimte. Op de eerste verdieping hebben we dan vier zeer ruime slaapkamers waarvan 1 master bedroom met ensuite badkamer. Deze badkamer geeft met grote ramen uit op de tuin. De ruimtelijkheid van de slaapverdieping valt zeer sterk op aan deze woning. Met een luik kunnen we dan ook een zeer ruime zolderverdieping bereiken. De woning heeft ook een kelder over de volledige vloeroppervlakte van de woning. 
Aansluitend aan de woning hebben we een polyvalente ruimte die recent werd gebouwd en ingericht van A tot Z en waar de mogelijkheden als ondernemer of zelfs hobbyist legio zijn.
Vooraan de woning treffen we heel wat autostaanplaatsen. De prachtig aangelegde tuin met vijver geeft een instant vakantiegevoel. De woning is zeer degelijk opgebouwd en is een absolute kans voor wie wil leven (en werken) op een zeer gunstige en groene locatie. Zo zijn we met deze woning op een boogscheut van de Schelde maar ook alle grote supermarkten zijn vlakbij.

Een absolute topkans in het mooie Bornem!
Meer informatie of een persoonlijk bezoek? Boek vandaag nog uw afspraak via taghnee@lieberman.be of +32 475 42 89 58.


 

 • Algemeen
 • Interieur
Taghnee Apers
M: taghnee@lieberman.be
T: +32 475 42 89 58