Op te frissen villa te koop in Deurle

Klapstraat 20, 9831 Deurle

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1978
 • Referentie:
  ASR-036
 • Prijs:
  € 599.000

Het pittoreske Deurle, een charmant dorp dat als een juweeltje verscholen ligt in het hart van Oost-Vlaanderen. Vlakbij Sint-Martens-Latem en stad Gent maar met zijn weelderige groene omgeving, historische charme en een gemeenschap die warmte uitstraalt, biedt Deurle de perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en stedelijk gemak.

Bent u op zoek naar een unieke renovatiekans in het prachtige Deurle? Deze karaktervolle villa, gelegen op een royaal perceel van 1.196m2, wacht op een nieuwe eigenaar om nieuw leven in te blazen. Met een bruikbare oppervlakte van 237m2 en een zonnige westelijke tuin, biedt dit pand een schat aan mogelijkheden.

Indeling: 
Gelijkvloers:
Ruime inkomhal, grote woonkamer met open haard en een eetruimte, keuken met toegang tot het terras en een tweede eetruimte, ruime polyvalente kamer, toilet, ruime wasplaats en berging. 

Eerste verdieping:
2 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, dubbele wastafel en een toilet, dressing of extra berging, zeer ruime zolderruimte met vaste trap die naar keuze kan ingericht worden.

Verder is er nog een dubbele inpandige garage én een grote prachtige tuin.

Technische gegevens:
EPC 567kWh/m2 jaar- LABEL F (Renovatieverplichting van toepassing)
Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied, vergunning uitgereikt, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, niet overstromingsgevoelig gebied
Watertoets: P-score: A; G-score: A
Bruikbare oppervlakte woning: 237 m2 (volgens EPC-attest)


 

 • Algemeen
 • Interieur
Anne-Sophie Rottiers
M: anne-sophie@ocvastgoed.be
T: +32 479 04 58 93