Prachtige woning in Melle - een verborgen parel op een zeer gunstige locatie!

Gontrode Heirweg 213, 9090 Melle

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  KR-1932
 • Prijs:
  € 415.000

ENKEL NA AFSPRAAK - Met 3 ruime slaapkamers, een open karakter en prachtige open ruimtes is deze woning perfect ontworpen om het maximale aan ruimtegevoel te bieden. Een zorgvuldige renovatie volgens de hoogste normen heeft geleid tot een huis met een tijdloos karakter, doordrenkt van rust en elegantie. Maar dat is niet alles!
Stap binnen in deze oase van comfort en verfijning en laat je betoveren door de prachtig aangelegde tuin met een sfeervolle vijver en een gezellig terras. Hier hebben we een bohemian zithoek gecreëerd waar je 's avonds volop kunt genieten van de betoverende sfeer van de tuin. Een gloednieuw tuinhuis biedt extra opslagruimte en de avondverlichting rondom het huis voegt een vleugje magie toe aan je avonden.Deze woning is niet alleen een lust voor het oog, maar zit ook boordevol handige en technische snufjes. Geniet van het comfort van de airconditioningsystemen en profiteer van de 14 zonnepanelen en zonneboiler, waardoor je energiekosten aanzienlijk verminderd worden. Het huis is ontworpen met het oog op jouw gemak en duurzaamheid.

De ruime inpandige garage met sectionaalpoort biedt voldoende ruimte voor fietsen en een grote auto, terwijl een handige zijingang in de tuin je toegang geeft tot het weelderige groen. 
Deze woning biedt een doordachte indeling voor een naadloze levensstijl:
- Ruime inkomhal bij binnenkomst.
- Handige dubbele garagedeur naar de tuin.
- Bureelmezzanine voor thuiswerken met toegang tot de woonkamer.
- Eetkamer met open keuken voor gezellige maaltijden.
- Handige wasplaats/berging met toegang tot de tuin en nieuw tuinhuis.
- Ontspannende tuin met vijver.
- 2 ruime slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan 1 met airconditioning.
- Knusse kinderkamer en moderne badkamer.
Kortom, deze woning is een verborgen juweeltje in Melle. Met zijn ruime, lichte interieurs, betoverende tuin en hoogwaardige voorzieningen, biedt het de perfecte setting voor jouw nieuwe leven. Mis deze unieke kans niet en maak een afspraak voor een bezichtiging, want deze woning is een ware droom die werkelijkheid kan worden!

Vergund; Woongebied; Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd ; Geen voorkooprecht; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd. EPC ref: 20231016-0003015858-RES-1 Waarde: 180
EK conform
ASBESTVEILIGE WONING


 

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93