Instapklare woning met loods (400m²) op centrale ligging

Bruisbeke 13A, 9520 Sint-Lievens-Houtem

 • Type:
  Gebouw gemengd gebruik
 • Bouwjaar:
  2003
 • Referentie:
  NL147
 • Prijs:
  € 539.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan alle attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze unieke eigendom geniet een centrale ligging te Bruisbeke, dichtbij het levendige centrum van Sint-Lievens-Houtem en tevens dichtbij de N42, richting de autosnelweg E40.
De eigendom bestaat een woning, gebouwd in 2003, met daarachter een loods/werkplaats van +/- 400m². De woning is voorzien van een doorrij-garage (poort vooraan en achteraan), waar een grote camionette/tractor kan passeren. Een beetje verder, rechts van de eigendom, is er een verharde weg welke toegang biedt tot de achterzijde van de loods. Deze weg is steeds vrij en bruikbaar voor de eigenaar door middel van een erfdienstbaarheid.
Indeling woning: inkomhal, gastentoilet, ruime woonkamer met een bureauhoek, geïnstalleerde keuken, aangrenzend een praktische berging en een grote garage met een tweede toilet. De verdieping telt vier slaapkamers (waarvan één voorzien van inbouwkasten), badkamer met dubbel lavabomeubel, ligbad en douche én een apart (derde) toilet. Droge kelder en zolder aanwezig.
Knusse en zuid georiënteerde tuin aanwezig, voorzien van alle privacy.
De multifunctionele loods/werkplaats bestaat uit verschillende ruimtes en is langs twee zijden toegankelijk. Afhankelijk van de functie/uitbating heeft de loods een opfrisbeurt nodig.
INTERESSANTE EIGENDOM VOOR EEN ZELFSTANDIGE, AAN DE JUIST PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING!!
Nog enkele belangrijke zaken even op een rij: conforme elektriciteit, PVC ramen met dubbele beglazing, CV op stookolie, muurisolatie (3cm) en dakisolatie (10cm) aanwezig, regenwaterput aanwezig.
EPC: 234 kWh/(m² jaar), energielabel C. Woongebieden + landschappelijk waardevolle agrarische gebieden, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: A, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15