STATIGE HERENWONING OP GROOT PERCEEL GROND - TALLOZE MOGELIJKHEDEN

Kapellestraat 44, 9220 Hamme (9220)

 • Type:
  Herenhuis
 • Bouwjaar:
  1890
 • Referentie:
  Kapellestraat 44C
 • Prijs:
  € 860.000

Zoekt u een authentieke woning met romantische binnentuin (Zuid-West) en groot stuk grond? Dit voor uitbating van een B&B, groepspraktijk, zelfstandige activiteit? Laat je dan verrassen door deze prachtige woning in Hamme, temidden alle centrumsteden én met een vlotte verbinding naar grootsteden. 
'Burgerhuis Vermeire' is gebouwd in neoclassicistische stijl uit de jaren 1890 en ligt op een uitgestrekt en zonnig perceel van maar liefst 6872m².
Via een doorrit kan u de garage langsheen de woning bereiken, deze garage met hoge doorrit en plafonds heeft plaats voor verschillende wagens, eventueel mobilhome en bedrijfsvoertuigen of als opslagplaats.
Het apart bijgebouw/ magazijn met een oppervlakte van 275m² is ideaal als opslagplaats of voor een handelsactiviteit of als huuropbrengst. 

In de woning zelf heeft u een zeer ruim woonvolume (562m²) waarbij authentieke elementen bewaard zijn gebleven waaronder een imposante traphal, knappe, authentieke deuren en vloeren, mouluren en rozetten. 
De zeven slaapkamers bieden bovendien heel wat mogelijkheden voor een B&B guest house. Met een E-peil F komt deze woning in aanmerking voor het sterk verlaagde registratietarief van 1% bij aankoop alsook voor verschillende renovatiepremies. 
Ook voor ontwikkelaars kan dit een zeer interessante opportuniteit zijn. In de buurt werden reeds succesvolle ontwikkelingen goedgekeurd en neergepoot.

De centrale ligging in het mooie Hamme, doch dichtbij groen fiets- en wandelpaden maken van dit pand een absolute parel in zijn segment.
Wenst u meer informatie of een persoonlijk bezoek? Aarzel niet langer en contacteer Taghnee via taghnee@lieberman.be of +32/475 42 89 58.


 

 • Algemeen
 • Interieur
Taghnee Apers
M: taghnee@lieberman.be
T: +32 475 42 89 58