Bouwgrond op unieke en pittoreske ligging te Vlierzele

Morelgem 109, 9520 Sint-Lievens-Houtem

 • Type:
  Bouwgrond
 • Referentie:
  NL149 - bouwgrond
 • Prijs:
  € 125.000

Voor meer informatie contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan de reeds beschikbare attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze eigendom is gelegen te Vlierzele, op het einde van de straat Morelgem en is omgeven door groen en rust. Het marktplein en bruisende centrum van Sint-Lievens-Houtem evenals de autosnelwegop- en afritten van de E40 te Erpe-Mere zijn op een vijftal minuten bereikbaar met de wagen.
Het betreft een (halfopen) perceel van 260m² met een (kleine) te slopen of volledig te renoveren woning. De eigendom is enkel toegankelijk via een wandelpad en bevindt zich te midden van weides en bossen. De tuin geniet een hoofdzakelijk zuid oriëntatie. In de omgeving bevinden zich verschillende wandel- en fietsroutes.
Volgens het gewestplan is dit gelegen in Landschappelijk Waardevolle Agrarische gebieden wat maakt dat de regels voor zonevreemd (ver)bouwen van toepassing zijn.
INTERESSANTE EIGENDOM OP UNIEKE LOCATIE!!
EPC: 1661 kWh/(m² jaar). Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag sinds 9/10. P-score: A, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15