PRACHTIG HANDELSPAND MET STAANPLAATSEN OP TOPLOCATIE

Roodkruisstraat 52, 9220 Hamme (9220)

 • Type:
  Handelspand
 • Bouwjaar:
  2009
 • Referentie:
  Roodkruisstraat 52 Hamme
 • Prijs:
  € 499.000

Voor meer informatie en bezoeken: contacteer Taghnee Apers via taghnee@lieberman.be of via 0475/42.89.58.
Dit prachtig handelspand is reeds tientallen jaren gekend als succesvolle kledingzaak. Deze wordt te koop aangeboden en overgelaten omwille van einde loopbaan van de huidige zaakvoeder en eigenaar.
Dit handelspand bevindt zich in hartje Hamme, op een commercieel zeer gunstige locatie, centraal ten aanzien van alle grotere, omliggende steden. Het pand heeft een zeer hoge afwerkingsgraad en kan naast kledingzaak ook ingezet worden voor verschillende, andere beroepsgroepen, zoals bijvoorbeeld voor een groepspraktijk, bruidswinkel, fitnesscentrum enzoverder. 
Met zijn kleine 400m² oppervlakte zijn de mogelijkheden eindeloos. Het pand heeft ook een ruime kelder en een eigen tuin. Het pand is sterk geïsoleerd en voldoet reeds aan de renovatieverplichting.
Bij het aankomen treffen we meteen 7 autostaanplaatsen alsook een majestueuze voorgevel opgetrokken in natuursteen en heel wat etalage- en expositieruimte. De ideale trekpleister voor uw zaak. Binnenin is de volledige winkel ingelegd met massieve parket, ingewerkte kassatogen op de verschillende verdiepingen, alsook een professionele photoshop ruimte op de bovenste verdieping. 
Plannen, stedenbouwkundige informatie, bodemattest, EPC en elektrische keuring beschikbaar via de makelaar: contacteer Taghnee Apers via taghnee@lieberman.be of via 0475/42.89.58.
 

 • Algemeen
 • Interieur
Taghnee Apers
M: taghnee@lieberman.be
T: +32 475 42 89 58