Meergezinswoning met 2 appartementen, CENTRUM GERAARDSBERGEN

Vesten 98, 9500 Geraardsbergen

 • Type:
  Appartement
 • Referentie:
  NL145 - appartementen
 • Prijs:
  € 207.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan alle attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze vergunde eigendom voor twee appartementen is gelegen op de Vesten, pal in het centrum en nabij de alom gekende Muur van Geraardsbergen. Op wandelafstand bevinden zich allerhande winkels, supermarkten, horeca, toerisme,... Voor de eigendom is er altijd gratis en ruime parkeervoorziening.
De verbouwingen aan het gebouw werden gestart in 2016. Het gelijkvloers is op heden, mits enkele kleine afwerkingen, volledig spiksplinternieuw en klaar voor gebruik. Het (duplex)appartement op de verdiepingen vraagt nog een totaalrenovatie.
Indeling gelijkvloersappartement: inkom, ruime woonkamer, ruime eetkamer met moderne open keuken, aangrenzend een bergruimte, moderne badkamer en grote slaapkamer. Vanuit de keuken/eetkamer is er toegang tot een gezellig terrasje.
Indeling (duplex)appartement: traphal, lichtrijke woonkamer, ruime leefkeuken, ruime badkamer en twee slaapkamers.
De eigendom kan ook gewoon gebruikt worden als ééngezinswoning, kangoeroewoning of vakantiewoning mits aanvraag van de juiste vergunningen (indien nodig).
CV op aardgas (individueel), PVC ramen met dubbele beglazing, recent vernieuwd dak, asbestveilig.
DE IDEALE EIGENDOM VOOR EIGEN BEWONING OF ALS INVESTERING!!
EPC: 366 kWh/(m² jaar), energielabel D + EPC: 474 kWh/(m² jaar), energielabel E (renovatieplicht). Woongebied met cultureel- historische en/of esthetische waarde, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, gelegen in vastgestelde archeologische zone. P-score: A, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15