Luxe designloft op goede locatie te koop in Gent!

Rooigemlaan 2, 9000 Gent

 • Type:
  Loft
 • Referentie:
  KR-1922CC
 • Prijs:
  € 649.000

Niet te missen! Deze designloft, in een voormalige spinnerij te Gent, is gelegen op een uiterst goede locatie, nader op een boogschoot van de oprit van de R4, E17 en E40! Bereikbaarheid is hier troef!

De loft werd opgetrokken met oog voor design en geniet duurzame materialen. De loft werd in 2018 volledig gerenoveerd en er werd onder andere met admonter parket gewerkt én gestreefd naar een optimale lichtinval en natuurlijk de sensatie ervan. 
De loft geniet maar liefst van 190m2 bewoonbare oppervlakte en vele authentieke industriële elementen komen hier ook terug. De epc score bedraagt maar liefst 66 Kwh/m2, dat wil zeggen dat de loft een laag verbruik geniet. 
Via de aangepaste maar authentieke industriële lift komen we in de indrukwekkende wandelgang, welke de voormalige fabriek representeert. 

Vervolgens betreden we de loft die voorzien is van een vestiaire, gastentoilet en afgesloten bureauruimte met ingemaakte kasten. Verder komen we in de open leefruimte die door de enorm grote raampartijen baadt in het licht. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van kooktoestellen van Miele, een wijnfrigo en zeer veel bergruimte. Er is zelfs een verscholen bar gecreëerd. Er kan ook nog een extra opslagberging aangekocht worden, dit is optioneel. 
Via de trap komen we op het hoger gelegen mezzanine gedeelte waar er twee slaapkamers met en suite badkamer zijn. De master beschikt over ingemaakte kasten en badkamer (dubbele wastafel, bad en inloopdouche) waar je kan genieten van het open gevoel van de loft. De tweede slaapkamer beschikt over een inloopdouche en lavabo. Onder het gebouw zijn 40 parkeerplaatsen voorzien waarbij iedere loft recht heeft op 1 toegangsbadge (extra badge kan aangevraagd worden bij de syndicus). Er zijn dus 2 staanplaatsen voor wagens voorzien.

Openbaar vervoer/parking nodig? Geen probleem! Op wandelafstand vindt u een bushalte en voor de deur kan u de wagen parkeren op de parking (bezoekers) van het gebouw.  
Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan! Bel Karen OC Vastgoed op 0494.61.60.93 of mail Karen@ocvastgoed.be

Vergund; Woongebied; Geen gerechtelijke dagvaarding of bestuurlijke maatregel opgelegd; Voorkooprecht; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone;  wel beschermd/geïnventariseerd erfgoed, EPC: 20220930-0002684998-RES-1, 66 KhW/m2 met Label A. P-Score = B en G-Score = B

 

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93