Exclusief en energiezuinig appartement met frontaal Scheldezicht en dubbele garage.

Philippe Saveryslaan 318, 9140 Temse

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2016
 • Referentie:
  Philippe Saveryslaan
 • Prijs:
  € 925.000

Dit exclusief appartement huist op de één na hoogste verdieping van de Aleca Toren op de Zaat in Temse. Deze architecturale toren werd in 2016 opgeleverd. 
Het appartement valt meteen op door zijn openheid, ruimte, licht en het zonnig terras met frontaal Scheldezicht. Fenomaal zicht en heerlijk vertoeven vanop de negende verdieping in dit gebouw. Je kan de lift nemen tot aan het appartement, waarbij meteen de diepte van de gang en aansluitend leefruimte opvalt bij het binnen komen. Bij het betreden van de leefruimte kijk je meteen door naar de prachtige omgeving en Schelde die zich vlak voor het appartement uitstrekt. 
De leefruimte sluit aan bij de open keuken die uitgebreid en luxueus werd uitgewerkt. Aansluitend op de leefruimte heb je een ruim, zonnig terras dat uitgeeft op de Schelde. 
Verderop hebben we twee ruime slaapkamers, een badkamer, alsook twee aparte toiletten en een extra bergruimte. 

Het appartement heeft 178m² bewoonbare oppervlakte, een dubbele, ondergrondse garage, extra aparte berging alsook fietsenstalling. 
Met zijn E-peil 54 zit dit qua energieverbruik helemaal goed. De prachtige omgeving, omliggende natuur, fiets-en wandelroutes, Delhaize om de hoek en vele restaurants krijgt u er kosteloos bovenop.
Ziet u zichzelf wonen op deze exclusieve site? Contacteer Taghnee via taghnee@lieberman.be of +32 475 42 89 58.
 

 • Algemeen
 • Interieur
Taghnee Apers
M: taghnee@lieberman.be
T: +32 475 42 89 58