Ontdek deze luxueuze design penthouse met adembenemend uitzicht op de jachthaven van Zeebrugge!

Rederskaai 42, 8380 Zeebrugge

  • Type:
    Penthouse
  • Bouwjaar:
    2005
  • Referentie:
    KR-1918C
  • Prijs:
    € 775.000

Deze unieke penthouse, gelegen in de buurt van de bruisende jachthaven van Zeebrugge, is een ware droom voor levensgenieters die houden van prachtige vergezichten en jachthavens. Omgeven door de levendige sfeer van visrestaurants aan de haven, en op korte afstand van het winkelparadijs Knokke-Heist en de culturele schatten van Brugge, biedt deze eigendom de perfecte balans tussen ontspanning en vermaak. Bovendien bevindt de kusttram zich op loopafstand van de jachthaven, waardoor je gemakkelijk de prachtige kustlijn kunt verkennen.
Deze parel van een penthouse straalt luxe, uniciteit en licht uit. De grote raampartijen, voorzien van autoscreens, en de open ruimtes creëren een adembenemend "wauw-gevoel". De penthouse beschikt over twee ruime terrassen (275m2 samen), een ochtendterras en een Zuid-West georiënteerd terras waar je kunt genieten van de middag- en avondzon. De volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige apparatuur, het open woon- en leefgedeelte met een gezellige gashaard, en de volledige kastenwand/dressing gemaakt van hoogwaardige materialen, dragen allemaal bij aan de exclusiviteit van deze woning. De volle eiken parketvloer die door de hele penthouse loopt, geeft een warme sfeer aan het geheel.
Met maar liefst twee badkamers, elk tot in de puntjes uitgerust met een bad en douche, en twee toiletten, waarvan één gastentoilet, biedt deze penthouse een uitzonderlijk hoog niveau van comfort. Daarnaast heeft het appartement een privéberging en bestaat er de mogelijkheid om een garagebox aan te kopen (prijs te bespreken).
De drie prachtige slaapkamers van de penthouse zijn elk voorzien van op maat gemaakte kasten en zonnewering met autoscreens. Op de terrassen vind je automatische zonwering over de gehele lengte, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van de perfecte schaduw. Bovendien geniet deze penthouse van de volledige bovenste plateau, waardoor je met de lift recht voor je eigen voordeur stopt en absolute privacy hebt.
Mis deze unieke kans niet om te wonen in een luxueuze penthouse met adembenemende uitzicht op de jachthaven. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en je droomwoning te ontdekken! Bel Karen OC Vastgoed op 0494.61.60.93 of mail Karen@ocvastgoed.be

Vergund; Woongebied; Geen gerechtelijke dagvaarding of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd EPC 213 KWh/m2 nr.: 20210714-0002441904-res-1


  • Algemeen
  • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93