Uniek perceel grond voor OB in 2e bouwlijn met groenzicht te Mere

Broekveldstraat geen nr., 9420 Erpe-Mere

 • Type:
  Bouwgrond
 • Referentie:
  DJ152-Broekveldstraat RC
 • Prijs:
  € 210.000

Voor meer informatie contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed op 0474 25 55 78. U kan de beschikbare documenten downloaden via onze website www.ocvastgoed.be - Deze uiterst rustig gelegen bouwgrond van het type open bebouwing bevindt zich in de Broekveldstraat te Mere. De grond biedt een prachtig zicht op groen en geniet een vlotte verbinding (op- en afrit E40 bevindt zich vlakbij). De grond heeft een totale oppervlakte van 1.830 m² en situeert zich in 2e bouwlijn. Deze eigendom is quasi rechthoekig en heeft grotendeels een breedte van 33 m (5,25 m aan de straat, dit is de inrit). De oriëntatie is op het westen. De renders zijn louter informatief en kunnen geen verhaal doen ontstaan. De exacte maten en oppervlaktes zijn te vinden op het plan van de landmeter en in het stedenbouwkundig attest.
Er werd reeds een gunstig stedenbouwkundig attest verleend, mits volgende voorwaarden: A) op het gelijkvloers kan er maximaal 15 m diep gebouwd worden, op de eerste verdieping kan er maximaal 12 m diep gebouwd worden, de woning heeft een gevelbreedte van 9,69 m. B) de kroonlijsthoogte bedraagt maximaal 4 m. C) de woning moet worden afgewerkt met een zadeldak met nok loodrecht op de straatas. De helling van de dakvlakken is gelegen tussen 35° en 45°. In het dakvolume zijn leefruimten toegelaten. D) terrassen zijn enkel in de achtertuinzone toegelaten, niet boven het niveau van het maaiveld. E) een woning met 2 volwaardige verdiepingen wordt niet aanvaard. F) in de tuinzone worden alle constructies afgebroken die zich bevinden op het perceel 522C.
Woongebieden met landelijk karakter, landschappelijk waardevol agrarisch gebied, geen vergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Niet overstromingsgevoelig, P-score A, G-score onbekend.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 474 25 55 78