Rustig gelegen bouwgrond voor HOB nabij het Muziekbos

Hof te Fiennestraat 38, 9680 Maarkedal

 • Type:
  Bouwgrond
 • Referentie:
  DJ177-Hof te Fiennestraat
 • Prijs:
  € 115.000

VERKOCHT - compromis in opmaak. Deze gunstig gelegen bouwgrond van het type halfopen bebouwing bevindt zich in de Hof te Fiennestraat te Louise-Marie (Nukerke, Maarkedal). Louise-Marie is een uniek dorp midden in de Vlaamse Ardennen, gelegen op de noordflank van het Muziekbos op de grens van Maarkedal en Ronse. De grond is georiënteerd op het westen, heeft een oppervlakte van 514 m² en een straatbreedte van 10,5 m. De eigendom maakt deel uit van een verkaveling, dit lot is gekend als lot 5.
Voorschriften: A) bouwlijn: 8 m achter de rooilijn, zoals aangeduid op het plan. B) bouwvrije zijstroken: de bouwvrije zijstroken bedragen 4,0 m. C) kroonlijsthoogte: maximaal 4,5 m tussen het gelijkvloerse vloerpeil en de onderkant van de kroonlijst. D) bouwdiepte: 20 m, zoals aangeduid op het plan. E) peil gelijkvloerse niveau: maximaal 50 cm hoger dan het bestaande maaiveld op de bouwlijn. F) bedaking: de helling van het zadel-, schild- of tentdak is begrepen tussen de 35° en de 45°. Minimaal 2/3 van het hoofdgebouw is te voorzien van hellende dakvlakken. Dakuitbouwen en dakkapellen zijn toegelaten. Dakuitbouwen dienen te worden beperkt tot 2/3 van het dakvlak. G) een zwembad/zwemvijver/siervijver is toegelaten. De maximale oppervlakte bedraagt 30 m². De inplanting is voorzien op minimaal 2,0 meter van de perceelsgrenzen. Afzonderlijke bijgebouwen in functie van het zwembad of zwemvijver zijn niet toegelaten. H) een afzonderlijke berging/garage is toegelaten. De maximale oppervlakte bedraagt 30 m². De kroonlijsthoogte bedraagt maximaal 3,5 m en de nokhoogte maximaal 4,5 m. De berging/garage dient ingeplant te worden op minimaal 2,0 m van de perceelsgrens.
Ter info: los van de voorschriften dient er ook rekening gehouden worden met de naastgelegen woning (nr. 40) en de algemene ruimtelijke ordening.
Woongebied met landelijk karakter, geen vergunning uitgereikt, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, verkavelingsvergunning uitgereikt. P-score: A, G-score: onbekend. Geen risicozone voor overstromingen.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 474 25 55 78