Op te frissen 2 slaapkamer appartement gelegen te hartje Sint-Niklaas!

Nieuwstraat 144, 9100 Sint-Niklaas

 • Type:
  Appartement
 • Referentie:
  KR-1916+
 • Prijs:
  € 149.000

Dit 2 slaapkamer appartement met 1 grote masterbedroom en 1 kleinere slaapkamer/bureel is gelegen op een zeer goede locatie te Sint-Niklaas. Het appartement dient opgefrist te worden maar verkeert in goede staat van constructie en geniet zeker en vast van centrale verwarming en dubbele beglazing. 
Indeling: inkom, ruime keuken met plaats voor een eettafel, badkamer met toilet, lavabo en douche, wasplaats/berging en toegang tot het terras. Aan de andere zijde van het appartement vindt je de ruime living/woonkamer/leefplaats terug, de masterbedroom met toegang tot het terras en de kleinere slaapkamer. Mits wat liefde kan dit appartement de ideale instapwoning/opbrengsteigendom zijn. Op dit huidig ogenblik is het appartement verhuurd. Het appartement geniet een zuid-terras. 

Openbaar vervoer? Geen probleem! Op wandelafstand vindt u een bushalte en u kan vlot het treinstation bereiken. 

Kortom, laat u verleiden door dit pareltje en vraag snel uw bezoek aan! Bel Karen OC Vastgoed op 0494.61.60.93 of mail Karen@ocvastgoed.be. 

Vergund; Woongebied; Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd ; Geen voorkooprecht; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd. EPC 284 Kwh/m2 nr.: 20230411-0002829191-res-2 met Label C. P-Score = D en G-Score = ONBEKEND- Geen asbest aanwezig

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93