Nieuwbouw appartement RES. NIOBE met prachtig VERZICHT!

Koensborre 85, 1730 Asse

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2023
 • Referentie:
  KR-1915.1.1
 • Prijs:
  € 346.000


Dit prachtig nieuwbouwappartement bevindt zich in het nieuwbouwproject "NIOBE". Deze residentie staat voor wonen met uitstraling op een uitstekend gelegen en interessante ligging nabij invalswegen en op 4,5 km van de autostrade E40. Vlakbij bevindt u zich in het centrum van Asse met winkels, scholen, openbaar vervoer een recreatiemogelijkheden.

Het appartement (112,45m2) omvat een inkom met berging/wasplaats, een toilet, een zeer ruime en lichtrijke leefruimte met woonkamer én een volledig geïnstalleerd open keuken én toegang zonneterras (+- 10m2), 2 ruime slaapkamers met een aansluitende badkamer, oriëntatie OZW met PRACHTIG VERZICHT!

De afwerking is vrij te kiezen uit het lastenboek (afleverbaar op aanvraag) en inbegrepen in de prijs (excl. BTW en registratiekosten). Verkoop onder het wettelijk btw-stelsel (21% btw) en het grondaandeel onder registratierechten (10%). 6 Procent BTW mogelijk wanneer voldaan wordt aan de voorwaarden.

Alle appartementen worden uitgerust met individuele, hoogrenderende condensatieketels op aardgas, ventilatiesystemen met warmterecuperatie en fotovoltaïsche panelen voor de appartementen waar noodzakelijk. Hierdoor geniet elk appartement van een E-peil lager of gelijk aan 40 wat u een erg lage energiefactuur zal opleveren!

Er zijn 2 appartementen van deze grootorde ter beschikking, gelegen op het 1ste en op de 2de verdieping aan de linkerkant van het gebouw. 

Voor een optimaal comfort voor alle inwoners zijn er op het gelijkvloers 5 staanplaatsen, 5 kelderbergingen en een afzonderlijk fietsenlokaal aanwezig. Deze kunnen afzonderlijk aangekocht worden. 

Voor bijkomende informatie over de verschillende appartementen in dit project, kan u ons vrijblijvend contacteren.

BEL KAREN OC VASTGOED - 0494 61 60 93 - KAREN@OCVASTGOED.BE

P-Score = C en G-Score = ONBEKEND
 

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93