Exclusief Landhuis met stallingen en aanpalend weiland!

T'Steen 2, 2470 Retie

 • Type:
  Villa
 • Referentie:
  II ADBC
 • Prijs:
  € 950.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Anne De Block of Indra Inghels van OC Vastgoed: 0471 38 00 36 / 0472 88 36 45 of via anne@ocvastgoed.be / indra@ocvastgoed.be. 

Via een prachtige oprijlaan, omsloten door landerijen en groen betreedt u dit exclusieve landgoed te Retie. Deze eigendom werd ontworpen door architect Marcel Raymaekers en werd afgewerkt met hoogwaardige materialen. 

Indeling: een prestigieuze inkom met directe toegang tot de leefruimte, de volledig ingerichte keuken, eetkamer, wasplaats, de veranda met prachtig zicht op de vijver en gronden, en de slaapkamer met bad en dressing. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een ruime slaapkamer met badkamer en zitplaats.

Het landgoed heeft een totale oppervlakte van 16.176m2  en wordt omringd door twee schuren van 9.62m op 23.3m en 17.8m op 6m. De stallingen zijn voorzien met 8 paardenboxen. Het weiland loopt rondom het landhuis, u heeft dus zicht op de dieren vanuit de woning. 

Deze eigendom vindt haar ligging op een unieke locatie en biedt heel wat mogelijkheden.
De nabij gelegen invalswegen zorgen bovendien voor een goede bereikbaarheid.

Bent u op zoek naar een instapklare, ruime, woning te Retie met stallingen en weiland?
Laat u dan mee leiden naar alle romantische plekjes op het domein! 

EPC 175 / Bewoonbare oppervlakte: 292m²  / Perceel: 16176m² 
Stedenbouwkundige inlichtingen: Agrarisch gebied, Vergunningen, Geen Verkavelingsvergunning, Geen Voorkooprecht, Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. 
Geen overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Indra Inghels
M: indra@ocvastgoed.be
T: +32 472 88 36 45