Duurzaam gerenoveerde gezinswoning nabij de Bourgoyen te koop!

Druifstraat 16, 9000 Gent

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1936
 • Referentie:
  KR-1901C
 • Prijs:
  € 489.000

Deze nabij de belangrijkste invalswegen (R4 en E17/E40) en toch rustig gelegen PAS GERENOVEERDE gezinswoning is de 'must have' voor gezinnen of starters welke opzoek zijn naar hun droomwoning in de regio van het Gentse.

De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1936 maar werd ondertussen grondig aangepakt en totaal gerenoveerd in 2022, dit natuurlijk volgens de regels van de kunst én met heel veel liefde. Denk maar aan het plaatsen van een volledig nieuw daksinfratructuur, het gebruik van polybeton mét vloerverwarming, het plaatsen van nieuwe ramen en deuren uit BLACK ALUMINIUM (HR plus), allerhande technieken werden vernieuwd, het plaatsen van een volledig vernieuwde keuken en badkamer én nog zoveel meer...

De woning geniet van een eigenzinnig architecturaal kantje en werd uitgerust met een groendak, indirecte verlichting, en een zalige stadstuin welke een top-architecturaal karakter heeft omwille van de open raaminfrastructuur waardoor men bij opening van de raampartijen één geheel krijgt tussen keuken, stadstuin (westgericht met avondzon) en eetkamer/woonkamer. Eveneens vinden we op het gelijkvloers nog een toilet terug en een ruimte waar de technieken zich kunnen verschuilen.

De trap geniet nog van authentieke en gezellige elementen, ook herken je meteen de mooie houten vloeren. Op het eerste verdiep vinden we alvast de eerste 2 ruime slaapkamers terug én de badkamer met toilet, ligbad met douche en dubbele lavabo. Op de 2de verdieping vind je de masterbedroom met ingemaakte kasten tot in de nok van het dak.

Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be. 
Vergunning Uitgereikt; Woongebied; Geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed. EPC certificaat:  125 KwH/m2: cert. nr.: 20160220-0001837311-1 (NIEUW ATTEST IN OPMAAK)

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93