Rustig gelegen, op te frissen woning met tuin te Zottegem

De Vlamme 20, 9620 Zottegem

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  NL120CC
 • Prijs:
  € 199.000

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK!! Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan alle attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze eigendom is gelegen in een immer rustige straat, temidden van de glooiingen en het groen van de Vlaamse Ardennen. Er zijn tal van wandel- en fietsroutes in de buurt én het centrum van Zottegem ligt op slechts een vijftal minuten rijden met de wagen.
De woning werd reeds deels aangepakt (verdieping), maar vraagt verdere opfrissing om te voldoen aan het hedendaags wooncomfort.
Indeling: woonkamer, eetkamer, keuken, 3 ruime slaapkamers en 1 mansardekamertje (leuke voor de allerkleinsten), toilet. Zolder toegankelijk via vaste trap, welke uitbreidingsmogelijkheden biedt. Garage en kelder. Indeling bijgebouw: doucheruimte en polyvalente ruimte (opslag, extra leefruimte,...). Terras en grote tuin met zuid-oriëntatie. Parkeergelegenheid voor de deur.
Links van de woning bevindt zich een gangpad, bijhorend bij de eigendom, die verbonden is met de tuin.
INTERESSANTE EIGENDOM VOOR EEN HANDIGE HARRY DIE HOUDT VAN RUST!!
EPC: 710 kWh/m². Landschappelijk waardevolle agrarische gebieden, geen vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Niet overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15