Rolstoelvriendelijk appartement voor hulpbehoevenden (-65j) en/of assistentieflat (+65j)

Sint-michielsstraat 13, 9000 Gent

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2016
 • Referentie:
  KRC-1881CC
 • Prijs:
  € 329.000

WOONST VOOR HULPBEHOEVENDEN VAN ALLE LEEFTIJDEN OF ASSISTENTIE APPARTEMENT PLUS 65j // BEL KAREN 0494 61 60 93 // RESIDENTIE COLLEGEHOF 

Dit prachtig luxe 2-slaapkamer appartement (of 1 slaapkamer én ingebouwde dressingkamer) is gelegen op een uitmuntende historische locatie te Gent en geniet van een sublieme zuid-gerichte binnentuin waar men steeds kan genieten!

Het appartement is geschikt voor hulpbehoevenden zoals mensen met een (bepaalde) handicap of mensen die een zeer unieke 'zorgnood' hebben en het appartement is mede uiterst rolstoelvriendelijk gemaakt. Alle deuropeningen zijn aangepast aan rolstoelgebruikers, mede de lift én de trappengangen zijn rolstoelvriendelijk. 

Het appartement is gebouwd in 2012 en geniet van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en mooie grote open ruimten. M.A.W. U krijgt een ruime en kwalitatief hoogwaardige woning! De badkamer geniet van een inloopdouche met hulpsystemen, een lavabo en toilet met noodknop en hulpsysteem (indien gewenst). De keuken is volledig geïnstalleerd en zorgt voor een ruim en open gevoel! Ook is er een videofoon aanwezig zodat men steeds kan zien wie er bij U aanbelt.
In dit appartement kan u zelfstandig leven in het hartje van Gent, ongeacht uw zorgen en dat in een stijlvolle omgeving mét standing. Indien gewenst is er begeleiding voorzien door een woon-assistent en/of een professionele wooncoördinator. Er kan genoten worden van samenkomsten in de tuin, een spelletje petanque, een koffie in het salon, een restaurant bezoek of maaltijden geleverd in uw privé woonst én er is zelfs een boodschappendienst! 

Bent u een investeerder en op zoek naar een rendabele investering? 
Verhuurprijs: 1085,00 - 1395,00 EUR/maand
Rendement: 3,5 - 4,0%

Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan bij KAREN van OC VASTGOED op het nummer: 0494 61 60 93 of KAREN@OCVASTGOED.BE . 
Vergund; Woongebied; Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd ; Geen voorkoopsrecht; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93