Ruim en instapklaar appartement te Geraardsbergen

Groteweg 120, 9500 Geraardsbergen

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  1963
 • Referentie:
  DJ076.2-Groteweg 120A-A
 • Prijs:
  € 142.500

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed via 0474 25 55 78. U kan de beschikbare documenten bij verkoop downloaden via onze website www.ocvastgoed.be - Deze eigendom is strategisch gelegen langs de Groteweg te Geraardsbergen, vlot bereikbaar, veel passage, vlakbij allerhande winkels, het stadscentrum, het industrieterrein en de N42. Op het gelijkvloers van het gebouw bevindt zich momenteel een bakkerswinkel.
Het appartement situeert zich op de eerste verdieping van het gebouw en werd ingericht einde de jaren '90, er is een autostaanplaats (parkeerplaats vooraan het gebouw) voorzien, deze is verplicht aan te kopen aan 7.000 EUR.
Indeling appartement (85m²): eetplaats, grote leefruimte, keuken, ruime slaapkamer, tweede slaapkamer (momenteel berging), badkamer met douche, lavabo en toilet, (eventueel) terras achteraan. EPC: 144, KI: 625, ramen met dubbele beglazing en PVC profielen, centrale verwarming op aardgas.
Vergunning uitgereikt, woongebieden, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Niet overstromingsgevoelig.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 474 25 55 78