Ideale starterswoning op gunstige locatie, gelegen nabij de Bourgoyen, te Gent!

Boomstraat 66, 9000 Gent

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  KRC-1897
 • Prijs:
  € 309.000

BEZOEK NA AFSPRAAK - 0494 61 60 93 - Deze ideale starterswoning is gelegen op een uiterst goede locatie, nabij de 'Bourgoyen - Ossenmeersen' te Gent en bevindt zich in een doodlopende straat. De woning is verhuurd op dit huidig ogenblik en werd steeds goed onderhouden. Er wordt verwarmd op aardgas en er is dubbele beglazing (PVC) aanwezig met de bijhorende vliegenramen. Het dak werd volledig vernieuwd er er werden 2 nieuwe veluxen geplaatst. 

Indeling: inkom, woon- en leefkamer, open geïnstalleerde keuken, badkamer met lavabo, ligbad met douche en een stadstuin. De eetplaats geniet van een mooie houten zitbank aan de eettafel en er werd doorheen de woning gebruik gemaakt van ingemaakte kasten her en der. Vervolgens is er nog een wasplaats met plaats voor wasmachine én droogkast, en is er een toilet voorzien.
1ste verdieping: 2 ruime slaapkamers;
2de verdieping: masterbedroom/zolderkamer met dressing. 

Parkeren? Geen probleem! De huidige huurders huren een garagebox welke overgenomen kan worden bij de aankoop en het openbaar vervoer kan men nemen op wandelafstand.

Kortom, bent u opzoek naar DE ideale starterswoning op een top locatie? Dan bent u aan het juiste adres. Laat u verleiden door dit pareltje en vraag snel uw bezoek aan! Bel Karen OC Vastgoed op 0494.61.60.93 of mail Karen@ocvastgoed.be. 

Vergund; Woongebied; Geen gerechtelijke dagvaarding; Geen voorkooprecht; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed. 

 

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93