- ACTIE - Uniek duplexappartement met ruim terras

Reibroekstraat 1, 9940 Evergem

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2020
 • Referentie:
  LA086C
 • Prijs:
  € 349.000

Dit prachtig duplexappartement is centraal gelegen en geniet hierdoor een vlotte bereikbaarheid naar het openbaar vervoer, scholen, winkels en invalswegen.
Het appartement bestaat op de eerste verdieping uit een zeer lichtrijke leefruimte met open, geïnstalleerde keuken. De leefruimte biedt eveneens toegang tot een prachtig zonneterras van 15m2.
Op de tweede verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een badkamer met bad, douche en dubbel lavabomeubel, een apart toilet en een wasplaats.
Er werd gewerkt met oog voor kwalitatieve materialen, en authentieke elementen, wat het gebouw zeker tot zijn recht brengt.
De mogelijkheid bestaat tot de aankoop van 1 (eventueel 2) ondergrondse parkeerplaatsen, momenteel een actie ivm staanplaatsen! Staanplaats in de gemeenschappelijke fietsenberging inbegrepen. Het appartement wordt momenteel verhuurd, en is hierdoor ook een uitstekende investering!

Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied, vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht. Gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied. E-peil 86. EPC 181 (label B).

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Louise - OC Vastgoed via 0471 80 62 05.
 

 • Algemeen
 • Interieur
Louise Aers
M: louise@ocvastgoed.be
T: +32 471 80 62 05