Luxueus nieuwbouwapp. met 2 slpk, 2 terrassen en parkeerplaats

Houtemstraat 1A, 9550 Herzele

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2021
 • Referentie:
  NL096CCCC
 • Prijs:
  € 227.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15.
LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP!
Het appartement geniet een zéér centrale ligging aan het kruispunt 'De Vierwegen'. Er zijn bushaltes vlak aan het gebouw, belangrijke invalswegen, het station van Herzele en tal van winkels zijn in de onmiddellijke omgeving en/of te voet bereikbaar. 
Het bevindt zich op de tweede verdieping en is bereikbaar via een LIFT. Het is afgewerkt met uitsluitend kwalitatieve materialen en voldoet aan de huidige isolatie- en energienormen.
Indeling: Inkom, lichtrijke woonkamer (hele dag door zon) met open keuken (voorzien van vaatwas, koelkast, aparte diepvries, combi-oven, kookplaat en dampkap), berging, twee slaapkamers, een ingerichte badkamer en een apart toilet. Balkon vooraan en achteraan aanwezig. Grote zolder aanwezig, toegankelijk via valtrap. 
Aankoopverplichting van een autostaanplaats voor het gebouw ten bedrage van € 8.000. Gemeenschappelijke fietsenberging en ruimte om afvalcontainers te zetten.
PVC ramen met superisolerende beglazing (K-waarde 1.0), CV op aardgas - overal op vloerverwarming, 20cm dakisolatie aanwezig, 4 ZONNEPANELEN aanwezig, mechanisch ventilatiesysteem aanwezig.
INTERESSANT APPARTEMENT, ZOWEL VOOR EIGEN BEWONING OF ALS INVESTERING (geschatte maandelijkse huurprijs € 700 + gemene kosten)!
EPB: 83 kWh/m² - E-peil: 43. Woongebied, vergunning, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, niet overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15