Bouwgrond voor HOB met gunstige bouwvoorwaarden te Oosterzele

Rooigemstraat 4A, 9860 Oosterzele

 • Type:
  Bouwgrond
 • Referentie:
  DJ101C-Rooigemstraat 4A
 • Prijs:
  € 149.000

Voor meer informatie contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed op 0474 25 55 78. U kan de beschikbare documenten downloaden via onze website www.ocvastgoed.be - Deze goed gelegen bouwgrond van het type halfopen bebouwing bevindt zich in de Rooigemstraat te Balegem. De grond biedt een zicht op groen en geniet een vlotte verbinding. De grond heeft een oppervlakte van 681 m² en een straatbreedte van 20,99 m. De luchtbeelden zijn louter informatief en kunnen geen verhaal doen ontstaan. De exacte maten en oppervlaktes zijn te vinden op het verkavelingsplan.
Bouwvoorschriften: A) inplanting: op het verkavelingsplan wordt de zone voor het hoofdgebouw vastgelegd: 8,40 meter breedte aan de achterzijde bij een diepte van 18,00 meter gesitueerd op minimaal 3,00 meter van de perceelsgrens (zie verkavelingsplan). De voorbouwlijn werd ingeplant op 8,00 meter van de rooilijn ter hoogte van het midden van de voorgevel van LOT 3/A. B) bouwvolume: de kroonlijsthoogte bedraagt max. 5,80 meter, de nokhoogte bedraagt max. 10,55 meter (zelfde als bij de buur) C) dakvorm: te volgen zoals bij de buur D) bijgebouw(en): de bouwhoogte van de bijgebouwen is minimaal 2 meter en maximaal 3,50 meter. De hoofd- en bijgebouwen moeten één architecturaal geheel vormen.
Woongebieden met landelijk karakter, vergunning uitgereikt, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, verkavelingsvergunning. Geen risicozone voor overstromingen.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 474 25 55 78