Riant herenhuis te Antwerpen

Brialmontlei 2, 2018 Antwerpen (2018)

 • Type:
  Herenhuis
 • Bouwjaar:
  1873
 • Referentie:
  OC 0076 LM 02 b
 • Prijs:
  € 2.430.000

Le Tissu is een voormalig boutique hotel gelegen in het Diamond District van Antwerpen vlak bij het Stadspark en het centraal station. Het Rubenshuis en de Opera liggen op wandelafstand. Het charmante pand kan ook perfect dienst doen als woning of opgedeeld worden in 3 appartementen.  

Deze unieke eigendom is stijlvol gerenoveerd door interieurarchitecten DMG Architectural Solutions. De hoge plafonds, houten lambriseringen, authentieke tussendeuren en de materialen geven een waardig cachet aan de pastoriewoning. In de zonovergoten tuin kan je genieten van een oase van rust. Ook heb je een adembenemend uitzicht op de St-Jozefkerk.

Gelijkvloers:
Inkomhal, zithoek met ingebouwde eiken bibliotheek, grote eetkamer met zicht op de tuin, volledig ingerichte keuken die toegang verleent tot de tuin, aansluitend bureau (zelf in te richten), gastentoilet.

Eerste verdieping:
Brede, houten trap die leidt tot nachthal met dressing, ruime slaapkamer met ensuite badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet, 2de ruime slaapkamer met ensuite badkamer met bad, toilet en lavabo.

Tweede verdieping:
Nachthal, ruime slaapkamer met ensuite badkamer met douche, lavabo en toilet, 2de ruime slaapkamer met ensuite badkamer met bad en lavabo.

Derde verdieping:
Nachthal, slaapkamer met dressing en ensuite badkamer met douche, lavabo en apart toilet, 2de slaapkamer met ensuite badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo.

Vierde verdieping:
Afgewerkte zolderverdieping met Veluxramen: kan als hobbykamer of slaapkamer dienstdoen.

Kelder:
Wijnkelder omgevormd tot vergaderruimte uitgevend op de tuin, kantoorruimte en kleine keuken. 

Tuin:
Tuin met terras, volledig afgesloten, zonder inkijk, zuidoost georiënteerd, uitzicht op
St-Jozefkerk.

Bijzonderheden:
Brede lift van gelijkvloers tot 3de verdieping, airco, alarmsysteem.

Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde, vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen overstromingsgevoelig gebied

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Louise VerEecke - OC Vastgoed: 0493/76.17.53 of louise@lieberman.be

 • Algemeen
 • Interieur
Louise Vereecke
M: Louisevereecke@ocvastgoed.be
T: +32 493 76 17 53