Leuke, op te frissen woning met groot terras in centrum Zottegem

Kapellestraat 1, 9620 Zottegem

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1959
 • Referentie:
  DJ141-Kapellestraat 1
 • Prijs:
  € 210.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed op 0474 25 55 78 - U kan de beschikbare documenten bij verkoop downloaden via de website www.ocvastgoed.be.
Deze leuke (starters)woning is gelegen in de Kapellestraat, pal in het stadscentrum van Zottegem! Het station, winkels, scholen... bevinden zich allemaal op wandelafstand. Deze licht op te frissen woning heeft een mooie buitenruimte achteraan en is de ideale opportuniteit voor wie graag in het centrum wenst te wonen!
Indeling gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, aaneengesloten leefruimte/eetplaats (met elektrisch haardje), keuken met ingebouwde toestellen, groot terras met oriëntatie op het oosten, overdekte bergruimte buiten.
Eerste verdieping: nachthal/overloop, 2 slaapkamers, berging/dressing, badkamer met douchebad, lavabo en toilet.
Er is een ruime, droge kelder aanwezig. Op heden bevinden zich hier de stookolietank en de verwarmingsketel, de verwarmingsinstallatie dient echter vernieuwd te worden en men dient aan te sluiten op het gasnetwerk.
Ramen dubbele beglazing met houten profielen, volledig betonnen constructie, elektriciteit niet conform het AREI, EPC: 1.079 (omwille van kapotte verwarmingsketel, er is een proef EPC die rekening houdt met een nieuwe condenserende gasketel, EPC: 490).
Geen vergunning, woongebieden, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Niet overstromingsgevoelig.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 474 25 55 78