Villa (388m²) met handelsruimte en loods (216m²) te Erwetegem

Gaverland 75, 9620 Zottegem

 • Type:
  Gebouw gemengd gebruik
 • Bouwjaar:
  1995
 • Referentie:
  NL113
 • Prijs:
  € 695.000

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK!!! Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan alle attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze eigendom is gesitueerd in deelgemeente Erwetegem, centraal tussen Zottegem, Geraardsbergen en Brakel. De villa met handelsruimte en achterliggende loods werd gebouwd halfweg de jaren '90, op een perceel grond van 1.734m² met zuid oriëntatie.
Er werd gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen met een luxueuze toets zoals natuursteen vloeren, gashaard, inbouwkasten,... 
In de villa bevindt zich een handelsruimte van +/- 100m² (deels gelijkvloers en deels verdieping) met aansluitend een bureel van +/- 18m² en daarachter een loods van 216m². Momenteel zijn er 4 slaapkamers aanwezig (één ingericht als bureau), maar er kunnen makkelijk 5 slaapkamers gecreëerd worden. De loods beschikt over een sectionaalpoort van 3,4m hoog, een hoogte onder de nok van 4,2m en onder de spant 3m én drijfkracht 16A. Fraai aangelegde tuin met vijver en wijds groen zicht achteraan.
ZEER GESCHIKT VOOR EEN ZELFSTANDIGE gezien de aanwezigheid van een WINKELRUIMTE/BUREAURUIMTE en achterliggende LOODS.
Isolatie aanwezig, conforme elektriciteit, CV op stookolie, houten ramen met dubbele beglazing.
EPC: 225 kWh/m². Woongebied met landelijk karakter + landschappelijk waardevolle agrarisch gebied, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen risicozone voor overstromingen.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15