Ruime te renoveren woning met oprit en tuin

Assenedesteenweg 174, 9060 Zelzate

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  LA122
 • Prijs:
  € 270.000

Deze ruime, te renoveren woning geniet een vlotte bereikbaarheid dichtbij openbaar vervoer, scholen, winkels en belangrijke invalswegen.
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal, een leefruimte, een keuken met zicht op de tuin, een kelder en een berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een badkamer (bad, lavabomeubel en toilet), alsook een bergruimte/bureauruimte.
Achteraan de woning is een zonnige tuin, met terras en een bijgebouw met nog twee zelf in te vullen ruimtes, een badkamer, en een toegang tot ruime zolderverdiepen.
Eveneens is de tuin te bereiken via een privatieve oprit naast de woning, en staat er een ruime garage aansluitend bij het bijgebouw.
Ondanks de centrale, gunstige ligging, is achteraan een prachtig zicht op de velden, wat ultieme rust biedt.
EPC 649 (renovatieverplichting vanaf 1/01/2023!), decentrale verwarming op gas. Stedenbouwkundige inlichtingen: woonuitbreidingsgebied, vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht. Gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied.

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Louise - OC Vastgoed via 0471 80 62 05.

 • Algemeen
 • Interieur
Louise Aers
M: louise@ocvastgoed.be
T: +32 471 80 62 05