Unieke villa te koop in Nijlen MET binnenzwembad

Bouwelsesteenweg 293, 2560 Nijlen

 • Type:
  Villa
 • Bouwjaar:
  1990
 • Referentie:
  OC00004 - ASM008C
 • Prijs:
  € 1.150.000

Deze unieke villa is gelegen in Nijlen, ook wel bekend als 'de boshoek'. 

In 1990 bouwde de vorige eigenaar die architect was, deze woning. Dit karaktervolle pand wordt gekenmerkt door architecturale invloeden uit de Spaanse stijl. Het is hier dan ook heerlijk vertoeven.

De woning wordt momenteel gebruikt als ééngezinswoning, maar kan makkelijk omgevormd worden naar een kangoeroewoning. Het tweede deel van de woning wordt nu voornamelijk gebruikt als kantoren.

Daarnaast is er buiten nog een grote tuin met prachtige vijver. Rechts hiervan vinden we nog een zeer ruim bijgebouw waar een groot binnenzwembad in mozaïektegels in verscholen ligt. Dit zwembad is momenteel buiten werking gesteld aangezien het door de huidige eigenaars niet gebruikt werd, maar als extra ruimte werd ingericht door het plaatsen van een planken vloer erboven. Alle voorzieningen voor het zwembad zijn aanwezig en kan zeer snel weer in gebruik worden gesteld. Daarnaast zijn hier enkele ruimtes die nog kunnen ingericht worden. Hier is ook nog een extra badkamer aanwezig. 

Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied, agrarisch gebied, vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, voorkooprecht, geen rechterlijke of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen erfgoed.
Gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied.

Voor meer info of bezoek: contacteer ANNE-SOPHIE - Lieberman & Woods
0479 04 58 93
anne-sophie@lieberman.be 

 • Algemeen
 • Interieur
Anne-Sophie Rottiers
M: anne-sophie@ocvastgoed.be
T: +32 479 04 58 93