Toffe open bebouwing omgeven door groen in Velzeke

Pierkenstraat 87, 9620 Zottegem

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  NL106CC
 • Prijs:
  € 259.000

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK!! Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan de reeds beschikbare attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze eigendom is gelegen in het immer rustige Velzeke en is omgeven door groen. Er zijn tal van mooie wandelroutes in de buurt. De Provinciebaan is vlakbij en geeft een vlotte verbinding richting Oudenaarde en Aalst, het centrum van Zottegem is op een vijftal minuten rijden.
Deze knusse woning is ingedeeld als volgt: ruime woonkamer met salongedeelte en ruimte voor een eetplaats, een aparte eetkamer, keuken, badkamer, 2 bergruimtes, 2 slaapkamers (waarvan 1 nieuw ingericht op de eerste verdieping), een ruime zolder die als extra slaapkamer kan ingericht worden en een kruipzolder. Tuinhuis.
Oprit links van de woning en een tuin rondom (achteraan is zuidwest georiënteerd).
De woning kan onmiddellijk bewoond worden, maar vraagt enige opfrissing/modernisering.
TOFFE WONING VOOR EEN HANDIGE HARRY DIE HOUDT VAN RUST!!
EPC: 1023  kWh/m². Woongebieden met landelijk karakter + agrarische gebieden, vergunning, verkavelingsvergunning, geen, voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen risicozone voor overstromingen.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15