Solide en ruime woning met 4 slpk in centrum Zottegem

Van Aelbrouckstraat 11, 9620 Zottegem

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1953
 • Referentie:
  NL109
 • Prijs:
  € 229.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan alle attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze eigendom bevindt zich pal in het centrum van Zottegem, tegenover de bushaltes en het station. Alle winkels en voorzieningen zijn dus onmiddellijk nabij.
Indeling: inkom met trappenhal, ruime woonkamer met plaats voor salon en eetkamer, aansluitend een keuken en een eerste badkamer met toilet. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers waarvan één met badkamer en een apart toilet. Op de tweede verdieping zijn nog eens 2 ruime slaapkamers. Volledig onderkelderd.
Geen tuin of buitenruimte aanwezig, maar het park rondom het kasteel van Egmont of het park van Breivelde zijn op wandelafstand bereikbaar en biedt een oase van groen en rust. Parking in omliggende straten (bewonerskaart kan aangevraagd worden) of steeds de mogelijkheid een parking/garage in de buurt te huren.
Binnen in de woning zijn er enkele authentieke 'art deco' elementen aanwezig, die zorgen voor extra charme. Echter, een kleine opfrisbeurt is op termijn wel nodig.
IDEALE WONING VOOR PENDELAAR OF GROTE GEZINNEN! GESCHIKT VOOR EIGEN BEWONING OF ALS INVESTERING!
EPC: 298 kWh/(m²/jaar). Woongebied, geen vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, niet overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15