Nieuw - Exclusieve woning te koop in Gent, Sint-Amandsberg

Antwerpsesteenweg 328, 9040 Sint-Amandsberg

 • Type:
  Villa
 • Bouwjaar:
  1941
 • Referentie:
  ASM005C
 • Prijs:
  € 1.050.000

In Sint-Amandsberg bevindt zich dit prachtige hoekgebouw dat vroeger dienst deed als dokterswoning. Kenmerken hiervan zijn terug te vinden in het fraaie glaswerk binnenin de woning en de façade. De architecturale kenmerken stammend uit bouwjaar 1941 zorgen voor een imposant karakter.

De ligging is zeer gunstig, meer bepaald zijn warenhuizen, apotheek, dokter en onderwijs binnen een straal van minder dan 1 km gelokaliseerd. Daarnaast is het station, tram- en verschillende bushaltes binnen wandelafstand bereikbaar. Parking gelegenheid is mogelijk in de ruime garage binnen de woning. Daarnaast is er op 200 meter veel parkeergelegenheid aan het Azaleapark.

De nieuwe eigenaars renoveerden in 2012 de woning. Zo werd de zolder en de achtergevel grondig geïsoleerd en kreeg het dak nieuwe spanten. Zo werd ook de elektriciteit, verwarming en sanitair aangepakt.

De indeling van de woning is als volgt:
Op het gelijkvloers: Inkomhal met dressing, wc en bureauruimte, secundaire traphal, ruime leefruimte met keuken en woonkamer aansluitend, extra bureauruimte, ingang naar de ruime kelder, toegang tot de ruime tuin, wasruimte en garage.

Op het eerste verdiep: tweede leefruimte met aansluitende woonkamer en keuken, toegang tot zonneterras, 2 slaapkamers, apart toilet en badkamer.

Op het tweede verdiep: 4 slaapkamers, 2 badkamers, kamer met toegang tot zolder die ook nog extra uitbreidingsmogelijkheden biedt.
Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied, vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechterlijke of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen erfgoed.
Gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied.

Voor meer info of bezoek: contacteer ANNE-SOPHIE - Lieberman & Woods
0479 04 58 93
anne-sophie@lieberman.be
 

 • Algemeen
 • Interieur
Anne-Sophie Rottiers
M: anne-sophie@ocvastgoed.be
T: +32 479 04 58 93