Uitstekend gelegen bouwgrond voor HOB met zicht op groen te Bambrugge

Landsheerstraat 55, 9420 Erpe-Mere

 • Type:
  Bouwgrond
 • Referentie:
  DJ131.3-Landsheerstraat lot 3
 • Prijs:
  € 162.500

Voor meer informatie contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed op 0474 25 55 78. U kan de beschikbare documenten downloaden via onze website www.ocvastgoed.be - Deze zeer gunstig én uiterst rustig gelegen bouwgrond van het type halfopen bebouwing bevindt zich in de Landsheerstraat te Bambrugge (Erpe-Mere). De grond biedt een prachtig, levenslang zicht op de achtergelegen boomgaard en geniet een vlotte verbinding via de Oudenaardsesteenweg. Winkels, scholen, de op- en afrit (E40) bevinden zich vlakbij!
De grond heeft een oppervlakte van 499 m² en een straatbreedte van 10 m.
Bouwvoorschriften: de zijdelingse bouwvrije strook dient minstens 3 m breed te zijn. De kroonlijsthoogte bedraagt minimaal 5,5 m en maximaal 6 m. De bouwdiepte wordt beperkt tot maximaal 16 m op het gelijkvloers en 12 m op de verdieping. De woning dient afgewerkt te worden met een zadeldak met een hellingsgraad tussen de 30° en de 45°. Een eventuele garage wordt geïntegreerd in de woning. Er kan 1 tuinhuis of bergplaats met een maximale oppervlakte van 30 m² worden opgericht in de tuinzone achter de woning. Een carport kan voorzien worden in de bouwvrije zijdelingse strook, op 6 m van de voorbouwlijn.
Geen vergunning uitgereikt, woongebieden, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, verkavelingsvergunning Geen risicozone voor overstromingen.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 474 25 55 78