Ruim, instapklaar appartement met garage te Denderleeuw

Langestraat 167, 9470 Denderleeuw

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2005
 • Referentie:
  DJ127-Langestraat 167-1
 • Prijs:
  € 279.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed op 0474 25 55 78. U kan de beschikbare documenten downloaden via de website www.ocvastgoed.be - Dit appartement is zeer vlot bereikbaar en bevindt zich in de Langestraat te Welle. Het appartement werd opgericht in 2005 en geniet alle comfort. Invalswegen bevinden zich vlakbij! Het appartement maakt deel uit van een groter appartementsgebouw doch geniet het appartement van een hoge privacy en is het aandeel in de gemeenschappelijke kosten laag. Deze eigendom kan in feite aanzien worden als "een woning in een groter gebouw".
Indeling: gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet en berging/wasplaats, lichtrijke leefruimte met open, geïnstalleerde keuken, ruime, inpandige garage met automatische sectionale poort, terrasje/koer.
Eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers, bureauruimte (eventueel 4e slaapkamer), badkamer met lavabomeubel en inloopdouche, afzonderlijk toilet. 1 van de slaapkamers is voorzien van een aansluitende dressing. Tevens zijn er voorzieningen aanwezig om een 2e doucheruimte te plaatsen in 1 van de kamers.
MOOI APPARTEMENT MET EEN JUISTE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING!
Elektriciteit conform het AREI, centrale verwarming op gas, overal HR+ beglazing PVC, EPC: 186, KI: 1.104. Vergunning uitgereikt, woongebieden, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Geen risicozone voor overstromingen.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 474 25 55 78