Leuke parel in rustige wijk gelegen op Top locatie in Sint-Denijs-Westrem!

Belgielaan 8, 9051 Sint-Denijs-Westrem

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1960
 • Referentie:
  KRB-1880C
 • Prijs:
  € 539.000

Deze, nabij alle belangrijke invalswegen (R4, E40, E17, N60) gelegen, woning is deels op te frissen en geniet van een open karakter met een prachtige tuin rondom.

De woning is gelegen in een zeer leuke residentiële wijk welke rust én klasse uitstraalt. De woning werd gebouwd in 1960 en is deels gerenoveerd. Mits een beetje liefde kan deze parel uitbloeien tot een unieke villa met toch een aanzienlijk aantal bruikbare vloeroppervlakte. Zo zijn er maar liefst 4 volwaardige slaapkamers aanwezig in de woning, 1 ruime badkamer en 2 douchekamers. De woning geniet van rolluiken op de eerste bouwlaag, weliswaar manueel. Er is 1 slaapkamer welke hier mede van geniet op de 2de verdieping. De tuin heeft een uitgesproken karakter met hier en daar een fruitboom en oprit voor 2 wagens. 
Achteraan de woning is er een ruim terras voorzien én de toegang tot de wasplaats en de 2de doucheruimte. 
Niet te min is er een zeer ruime garage aanwezig waar een gezinswagen zijn plaats kan vinden. 
Er is een zolderkamer voorzien, mede is er een opbergruimte onder de trap om spullen te stockeren en deze dus veilig binnenin de woning weg te bergen.
De ruime woon- en leefruimte zijn optimaal ingedeeld om gezellig aan de haard te vertoeven. 

Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be. 
Vg; Wg; Gdv; Gvkr; gvv; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnvetariseerd erfgoed


 

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93