Luxueus en lichtrijk nieuwbouwapp. met 2 slpk en parkeerplaats

Houtemstraat 1A, 9550 Herzele

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2021
 • Referentie:
  NL096C
 • Prijs:
  € 225.500

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15.
LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP!
Het appartement geniet een zéér centrale ligging aan het kruispunt 'De Vierwegen'. Er zijn bushaltes vlak aan het gebouw, belangrijke invalswegen, het station van Herzele en tal van winkels zijn in de onmiddellijke omgeving en/of te voet bereikbaar. 
Het bevindt zich op de tweede verdieping en is bereikbaar via een LIFT. Het is afgewerkt met uitsluitend kwalitatieve materialen en voldoet aan de huidige isolatie- en energienormen.
Indeling: Inkom, lichtrijke woonkamer (hele dag door zon) met open keuken, berging, twee slaapkamers, een ingerichte badkamer en een apart toilet. Balkon vooraan en achteraan aanwezig. Grote zolder aanwezig. De keuken is nog vrij te kiezen door de koper en is inbegrepen in de vraagprijs (budget van € 9.500 excl. btw). 
Aankoopverplichting van een autostaanplaats voor het gebouw ten bedrage van € 8.000. Gemeenschappelijke fietsenberging en ruimte om afvalcontainers te zetten.
PVC ramen met superisolerende beglazing (K-waarde 1.0), CV op aardgas - vloerverwarming, 20cm dakisolatie aanwezig, 4 ZONNEPANELEN aanwezig, mechanisch ventilatiesysteem aanwezig.
INTERESSANT APPARTEMENT, ZOWEL VOOR EIGEN BEWONING OF ALS INVESTERING!
Woongebied, vergunning, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, niet overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15